Digital marketeer, een beroep met toekomst! 

Voor elk bedrijf is een sterke online aanwezigheid heel belangrijk. Maar enkel van zoekresultaten afhankelijk zijn, heeft ook nadelen. Want als je pagina in de ranking daalt, doen je inkomsten hetzelfde. Met Google AdWords zorg je ervoor dat je advertenties steeds bovenaan de resultaten verschijnen. En dankzij deze basisopleiding leer jij de fundamentals van AdWords zodat je snel naar de top van de advertenties schiet!

Onder begeleiding van een topdocent ontdek je alle geheimen van Ads. Leer wat CPC betekent, op welke manieren je geld biedt voor je campagnes en hoe je nagaat of je advertenties scoren of niet. Zo stoom je jezelf helemaal klaar om voor jouw bedrijf de beste strategie te creëren die de verkoop doet stijgen!

Schrijf je nu in!

Wil jij…
  • jouw bedrijf, product of merk naar de top van de zoekresultaten in Google sturen
  • meer klanten lokken en meer winst maken door in te zetten op online advertenties
  • alles leren over campaigns, keywords, CTR, bids, CPC, en nog zo veel meer
  • aantrekkelijke advertentieteksten leren schrijven die meteen in het oog springen
  • jezelf perfect voorbereiden om het officiële Google Ads-certificaat te behalen

    Deze Cursus word gegeven door Elle deze kunt u terug vinden in de shop. De cursus word 4x per maand gegeven en duurt 5 uur. We starten rond 12:00h en stoppen rond 17:00h. Na betaling krijgt u van ons alle informatie die u nodig heeft om de cursus te volgen.

 

SEO Fundamentals (je website/webshop beter laten scoren in Google): waarom zou je deze opleiding volgen?

SEO: breng snel meer relevante bezoekers naar je website

SEO of zoekmachineoptimalisatie omhelst een verzameling van technieken om je website of webshop te optimaliseren voor de vindbaarheid in zoekmachines (voornamelijk Google). Enkele plaatsen hoger of lager in deze zoekmachines kunnen immers een enorm verschil maken in het aantal bezoeken van je website. Dit kan je dus heel wat leads of verkoopkansen kosten, maar ook opbrengen.

Gemiddeld komen 40-60% van de nieuwe en terugkerende bezoekers van een site via zoekrobots zoals Google. Naast adverteren d.m.v. SEA  is een goede positionering op relevante zoektermen daarom een cruciale succesfactor in het succes van een site. Want een site die niet wordt gevonden, heeft minder traffic en levert dus onvoldoende resultaten.

In deze opleiding gaan we op een niet-technische manier aan de slag met SEO. Met een aantal belangrijke technieken en aandachtspunten, kan je je je vindbaarheid snel optimaliseren en zo je merkbekendheid vergroten en meer relevante bezoekers aantrekken. De training is helder, to-the-point en onmiddellijk toepasbaar op je eigen website.


Deze Cursus word gegeven door GBN (Gabriel, Bas of Nick) deze kunt u terug vinden in de shop. De cursus word 3x per maand gegeven en duurt 5 uur. We starten rond 12:00h en stoppen rond 17:00h. Na betaling krijgt u van ons alle informatie die u nodig heeft om de cursus te volgen.